Automate your Marketing
with Womplify




 
mukhrizlatif?siapa tuh?

By: mukhrizlatif wedding photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-May-2008 04:02 Email | Share | | Bookmark
LAST ENTRY!!!



akhirnya..aku mengikuti jejak langkah SN..so selepas nih..kita jumpa kat rumah baru aku ok..insyaAllah aku akan update dari hari kehari...
thanx

mukhrizlatif/m0qh


Thursday, 8-May-2008 02:08 Email | Share | | Bookmark
potraiture

 






jangan tengok jek..
klik SINI untuk full entry

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yahoo.com


Wednesday, 7-May-2008 07:19 Email | Share | | Bookmark
Herni & Syahrul, Reception






Herni & Syahrul
Cheras

For full entry please click HERE

aku ada assignment di Melaka last week..lepas event tuh aku dan pengantin pergi ar ke Bandar Hilir untuk shoot potraiture..masa tengah jalan2 tuh..ada satu pak cik berbangsa India yg tengah bawak beca berhenti..dia ucap selamat pengantin baru kat pengantin sambil offer naik beca tuh free..untuk ambil gambar ar kononnya..katanya hadiah perkahwinan dpd dia..dalam hati aku..baiknye orang2 Malaysia nih..

memula pengantin cam nak tak nak..last2 naik jugak...aku pon berlari2 nak cari angle..sebab kat situ cam sesak sket...bila dah sampai simpang depan dia tak nak berhenti..dia belok dan terus jalan..dia takpe depan sket..lepas aku bising..dia patah balik..ngam2 turun jek..dia cakap kat aku "dik..sepuloh ringgit!"

hampeh..dalam hati aku masa tuh...kalau lah aku ni 'iron man'..memang dia dah kena hantar balik India time tuh jugak...

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


Friday, 2-May-2008 03:44 Email | Share | | Bookmark
Bali lagi - lomo










bali again..ehhe..tapi kali nih dengan hasel lomo plak..kali nih hasel tak berapa best sgt..sebab banyak efek2 mengarut yg terlampau..maybe sebab film nih kena scan masa checking kastam agaknya..pergi 2 kali balik 2 kali lagi..dah jadi 4 kali kena scan..Aku sendiri tak puas hati dengan hasel kali nih...rasa macam nak repeat balik jek..dah lar gambar last day yg digitalnya punya hilang..hurm..apa2 pun korang enjoy lah yek..yg lain try usha flickr aku..

p/s : slide film yg digunakan dalam pic di atas berbeza2...ada agfa CT, ada kodak E200, dan kodk EBX..

Mukhriz Latif
www.lomokids.com


Tuesday, 29-Apr-2008 07:35 Email | Share | | Bookmark
Exhibition..


nih ada exhibition terdekat..
lomokidS take part..just diberi sediket ruang untuk berkongsi..
datanglah..layan cupcakes di wondermilk..uptown damansara!

m0qh


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net