mukhrizlatif?siapa tuh?

By: mukhrizlatif wedding photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Apr-2008 02:29 Email | Share | | Bookmark
bali..lagi..








semalam ingat kan nak sambung wat editing untuk pic bali..sekali baru aku perasan..gambar2 aku masa last day kat bali xde..gambar kat Sukawati dan Kuta Beach..ada ar tiga empat keping gambar2 favourite aku..Dah ar aku berpanas semata2 nak dapatkan shot masa kat Kuta Beach tuh..sedih siot...aku tak perasan samada aku tak transfer gambar tuh..atau transfer tapi tak sepenuhnya..apa yg pasti gambar2 tuh dah takde lagi. Nih ada sediket balance2 masa kat bali haritu..enjoy yek semua..



Herni & Syahrul
The Solemnization, Kajang


BLOG UPDATE
blog aku maseh di update dari semasa ke semasa..so jangan lupa untuk singgah ke situ gak yek..klik jek kat sini ok..

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


Wednesday, 23-Apr-2008 04:36 Email | Share | | Bookmark
iklan - white room



happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to iezah latif
happy birthday to you

p/s : iezah latif???adek bongsu ke?

Mukhriz Latif


Tuesday, 22-Apr-2008 06:39 Email | Share | | Bookmark
Bali..part 1






akhirnya..kami[CS] sekeluarga pergi bercuti ke Bali, Indonesia.Memang best jalan2 nih..nak2 kepala otak nih sarat dengan kerja..dapat ar rehatkan sikit minda nih. trip Bali nih seramai sepuluh orang termasuk seorang junior dan juga isteri kesayangan SN, Kak Long..





terus terang aku cakap..banyak sangat tempat menarek kat sana..terlalu banyak!Memang best kalau korang nak buat trip ke sana..amat direkomenkan..ehhe..Mulut aku tak henti2 mengucapkan keagungan Tuhan..terpegun aku dengan keindahan kat sana..dan detik2 yg paling best kat sana ialah masa kejar mengejar dengan dolphin kat Lovina Beach dan persembahan Kechak Dance kat Uluwatu.Sampai hari nih kat opis nih tak abes2 menari/menyanyi tarian kechak tuh..hahhaa...





apapun thanx ar kat CS yg bawak kami ke sana..enjoy walaupun banyak lagi tempat tak dapat pergi..banyak lagi makanan yg tak dapat rasa..yg penting sapex beli banyak kucing bali...sape nak souvenir..mintak dia..huhuhu..

ada lagi pic Bali..sila klik SINI



Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


Friday, 18-Apr-2008 14:47 Email | Share | | Bookmark
aku selamat kembali!!!!

 




alhamdulillah..aku selamat tiba mengikut jadual..tepat pukul 2petang tadi aku jejakkan kaki semula le bumi Kuala Lumpur selepas 3 hari aku di UAE. Pengalaman yg aku tak kan lupakan sampai bila2. Terima kaseh pada Mas dan Acat yg mempercayai aku hingga aku diterbangkan ke sana. Terima kaseh juga atas layanan kelas A yg diberikan. syukran..syukran.. Sediket dahulu dari aku..kita jumpa lain entry k..


"Ada apa ek kat Abu Dhabi?"
soalan pertama yg aku tanyakan pada Mas dan jawapannya..
"takde apa pun kat sini"
betul!10 markah!

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


Sunday, 13-Apr-2008 12:55 Email | Share | | Bookmark
fly again!!!




Walaupun masih penat kerana baru jek pulang daripada bercuti di Bali bersama keluarga CS..aku terbang lagi..kali nih lain destinasi dan tujuannya..esok aku akan ke Abu Dhabi untuk satu assignment. Alhamdulillah..sangat bersyukur dan berterima kasih..bersyukur pada tuhan sebab bagi aku rezeki nih...berterima kasih pada pasangan yg mempercayai aku hingga sanggup terbangkan aku ke sana..epit dan acad thanx sangat2.Aku janji aku akan buat yg terbaik.

sabar menunggu koleksi Bali aku dan doakan aku selamat pergi dan balik ke abu dhabi nih ok..

p/s : cakap indon dah pass..kena belajar cakap arab plak..yahabibi..yamaulana!!!

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com

The ONLY OFFICIAL Private Photographer Team for The Royal Wedding of Yang Teramat Mulia Paduka Seri Pengiran Anak Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah binti Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah, D.K.M.B., P.H.B.S dengan Yang Teramat Mulia Pengiran Anak Khairul Khalil bin Pengiran Syed Haji Jaafari

The ONLY Official Photographer Team for “Merdeka Raksasa” in conjunction of the celebration of 50th Anniversary of Malaysia Independance. Assigned by The Malaysia Government


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net