mukhrizlatif?siapa tuh?

By: mukhrizlatif wedding photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Apr-2008 19:37 Email | Share | | Bookmark
away to bali!


lomo LCA pic by m0qh[lomokidS]

esok semua CS TEAM [SN,ML,UI,AN,SA,JF,CN,AT,HA dan IS] akan berangkat ke bali..yeah..bercuti untuk tenangkan fikiran yang tepu nih. InsyaAllah balik nanti aku akan hidangkan korang semua dengan pic2 dari sana ok..dan kalau aku rajin..kemungkinan besar..diari bali akan wujud dalam fp nih...hahaha...[kalau ada masa]..ok..doakan kami semua selamat pergi dan balik yek..

antara gambar2 yg buat aku tak sabar nak kesana..huh!!!



lomo LCA+ pic by benji[lomokidS]

p/s : aku tgh praktis cakap indon skang nih.."cantik bangat kamu deh..boleh pacaran nggak?" hahahaha...

Mukhriz Latif
mukhrizlatif@candidsyndrome.com


Friday, 4-Apr-2008 13:59 Email | Share | | Bookmark
recent work!

 



yeah..awek2 comel beraksi..comel ke? ehhe..buat masa nih bagi teaser dulu..yg lain2 nanti ok...persiapan ke Bali maseh kelam kabut..banyak kerja plak nak buat time nak bercuti nih..so korang semua..tunggu ok..

oh ya..buat pengetahuan semua..semuanya maseh single dan available..hahaha..
tapi aku dah bahagi 3 ngan udey dan angah 316,,ekekeke

gurl..one..two..three...GLITZ!!!!

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


Saturday, 29-Mar-2008 00:32 Email | Share | | Bookmark
Eva & Didi, Bandar Seri Putera, Bukit Mahkota






Eva Mazwisya & Mohamad Edili,Bandar Seri Putra
The Reception

antara client paling rawk yang pernah aku jumpa antara client2 aku..memang best..sangat sporting dan sangat2 cool..terutama Eva..hahaha..Memang selamba jek diaorang nih..aku happy sangat dapat shoot diaorang. Event yang meriah dengan iringan band yg amat best..family yg sporting..kawan2 yg gila2..arghhh..memang best ar shoot korang berdua..nanti 'bibik' nak kawen..hire CS gak yek..hahaha..

again..korang memang best!!!

dah2..nak tengok gambar yg agak2 best lagi? klik kat SINI yek

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


Friday, 28-Mar-2008 15:13 Email | Share | | Bookmark
Bob & Uji, Keramat








ok..wedding seterusnya..Bob & Uji. Pasangan comel daripada Dublin. Seorang chef dan seorang lagi akauntan. Untung si Uji nih..dapat bob yg pandai masak..ehhe..senang hidup nanti..semua Bob dah sediakan..Uji tinggal kira duit jek..hahaha!! Uji call aku daripada Dublin untuk booking lepas ada org rekomen CS kat diaorg..thanx sangat la ye percayakan kami nih untuk big day korang tuh. Semuga korang berdua kekal selamanya yek..InsyaALLAH planning aku ke Dublin nanti jadi..boleh jumpa korang berdua kat sana..erm..makan, sponsor penuh kan?hahahaha

more great picture for this entry..click HERE

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


Friday, 28-Mar-2008 12:04 Email | Share | | Bookmark
musim upload kembali!






Azilah & Azizi, JB

Ehhe...dah lamanya rasanya aku bercuti daripada upload mengupload nih..jadual kerja agak busy sekarang nih..sebenarnya semuanya dah siap..cuma masalah internet kat rumah aku yg agak slow menyebabkan susah nak upload..aku kena habeskan berjam2 semata2 nak upload 30++ keping gambar..agak tension jugak ar..bayangkan lah start upload pukul 9 malam..nih dah pukul 4.30 pagi nih..tak setel2 lagi...hurmmm..mana tak tension..

Ok..wedding nih wedding orang kampung aku..kat JB..Azilah dan Azizi..pasangan double A! huhu..dah macam jenama kertas ar plak..nanti dapat anak letak nama A jugak k..dah jadi tripple A..jadi jenama baju plak...hahaha...semuga korang kekal selamanya lah yek..dapat anak comel2 cam korang gak...Sebenarnya Azilah nih adik kepada member aku..Jibam...rakan selomo aku di JB..Thanx sangat2 hired CS untuk big day korang nih..album on da way dah tuh...sikit jek lagi..nanti aku inform ok..

ok..untuk semua..jom kita usha blog aku plak http://blog.mukhrizlatif.com plak tengok gambar2 yg lain..enjoy!

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net