mukhrizlatif?siapa tuh?

By: mukhrizlatif wedding photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Mar-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
notis tutup kedai!



hoorey..jalan2!!!!doakan kami selamat ok..


Tuesday, 18-Mar-2008 10:52 Email | Share | | Bookmark
more wedding pic coming up next



rakyat malaysia telah memilih kepimpinannya..negara dah kembali normal..kalau tak dulu agak huru hara dengan bunyi horn sana sini tiap2 malam..dengan mat rempit berbendera kehulu kehilir..selesai juga akhirnya..kepada mana yg berjaya tahniah aku ucapkan..dan cuba untuk menerajui kepimpinan sebaik mungkin...

keadaan agak sebal 2 3 hari ini..kerja semakin bertimbun..otak semakin dungu menerima semua ini..namun aku tabah..kena kuat dalam semua ini..boleh tersungkur kalau salah perkiraannya..

apa yg pasti..aku tak tahu apa kaitan penulisan picisan ini dengan entry nih sebenarnya..aku menulis apa yg terlintas sahaja..

nantikan kemunculan banyak lagi wedding pic di sini atau di personal blog aku..

salam

Mukhriz Latif
0163149596


Monday, 10-Mar-2008 23:17 Email | Share | | Bookmark
What the hell is lomo? baca nih!!!




p/s : klik gambar utk actual size
Kredit : memories-of-time.blogspot.com by Syahrulfikri

satu kebanggan buat semua lomographer di Malaysia. Selama ini, ramai yg memandang rendah pada lomographer..banyak yg cakap kamera lomo kamera mainan..efek boleh buat kat photoshop..tak de feel dan bermacam2 lagi lah..hurm..itulah orang kita..jangan cakap banyak..cubalah sekali..baru tahu..mainan atau tak..ehhe..

thanx pada Cik Diyanah dpd Berita Harian atas temuramah ini..At least dapat memberitahu dunia Malaysia bahawa scene lomography Malaysia semakin berkembang dpd hari kehari..thanx again..

Mukhriz Latif aka m0qh
www.lomokids.com/forum


Saturday, 8-Mar-2008 12:05 Email | Share | | Bookmark
tunaikan tanggungjawab anda!





Herni & Shahrul

Harini assignment kat Cheras. Lepas event setel tadi aku terus follow pengantin ke Kajang sebab dia nak mengundi..keadaan agak riuh dengan laungan peraih2 undi kat sana tadi..ehhe..semuanya ingat aku press..haha..lantak..aku wat tak reti jek tadi..bila dorang tanya surat khabar mana nih dik?..aku jawab..tunggu jek ar esok sambil senyum..dalam hati..surat khabar lama!hahahaha..

p/s : aku tak daftar pun lagi..hahaha..

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


Tuesday, 4-Mar-2008 21:41 Email | Share | | Bookmark
Afiza + Freddie, Seremban

 




Afiza & Freddie
Reception
Seremban


disobabkan entry kalinih dokek soromban..so eden nak torai bahaso nogori sembilan. walaupun kampung den dokek dongan tampin..tapi den tak roti nak cakap sano. hahaha..kalau eden salah..tolong botu kan eh. Sobolum nih eden dah pornah poie kek sini..shoot wedding gak..tompek yang samo..kiro nih kali keduo eden shoot kek taman nih..taun lopeh kalau tak silap den..bulan berapo den tak ingat..kiro dorang nih jiran ar..solang duo tigo lorong ajo..haha..

ish berbelit lidah nih..hahaha..aku dah pening nak menaip..
moh..moh kita ke sini tengok full entry

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net