mukhrizlatif?siapa tuh?

By: mukhrizlatif wedding photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-May-2008 03:44 Email | Share | Bookmark
Bali lagi - lomo










bali again..ehhe..tapi kali nih dengan hasel lomo plak..kali nih hasel tak berapa best sgt..sebab banyak efek2 mengarut yg terlampau..maybe sebab film nih kena scan masa checking kastam agaknya..pergi 2 kali balik 2 kali lagi..dah jadi 4 kali kena scan..Aku sendiri tak puas hati dengan hasel kali nih...rasa macam nak repeat balik jek..dah lar gambar last day yg digitalnya punya hilang..hurm..apa2 pun korang enjoy lah yek..yg lain try usha flickr aku..

p/s : slide film yg digunakan dalam pic di atas berbeza2...ada agfa CT, ada kodak E200, dan kodk EBX..

Mukhriz Latif
www.lomokids.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net