mukhrizlatif?siapa tuh?

By: mukhrizlatif wedding photographer

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 7-May-2008 07:19 Email | Share | Bookmark
Herni & Syahrul, Reception






Herni & Syahrul
Cheras

For full entry please click HERE

aku ada assignment di Melaka last week..lepas event tuh aku dan pengantin pergi ar ke Bandar Hilir untuk shoot potraiture..masa tengah jalan2 tuh..ada satu pak cik berbangsa India yg tengah bawak beca berhenti..dia ucap selamat pengantin baru kat pengantin sambil offer naik beca tuh free..untuk ambil gambar ar kononnya..katanya hadiah perkahwinan dpd dia..dalam hati aku..baiknye orang2 Malaysia nih..

memula pengantin cam nak tak nak..last2 naik jugak...aku pon berlari2 nak cari angle..sebab kat situ cam sesak sket...bila dah sampai simpang depan dia tak nak berhenti..dia belok dan terus jalan..dia takpe depan sket..lepas aku bising..dia patah balik..ngam2 turun jek..dia cakap kat aku "dik..sepuloh ringgit!"

hampeh..dalam hati aku masa tuh...kalau lah aku ni 'iron man'..memang dia dah kena hantar balik India time tuh jugak...

Mukhriz Latif aka m0qh
Senior Photographer
Candidsyndrome
Colours of Asia Sdn Bhd
Tel / Fax 03-80766878 / 016-3149596
Email : mukhrizlatif@candidsyndrome.com
Official Website : Http://www.mukhrizlatif.com
Blog : http://blog.mukhrizlatif.com
Gallery : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif
YM : warghhhhhhh@yaahoo.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net